Integraties

Haal het meeste uit je personeelsplanning door te koppelen met de partijen waar je reeds met samenwerkt.
Strobbo integreert met je kassasysteem waarmee we de omzet uitlezen om je productiviteit te berekenen in vergelijking met je geplande of gepresteerde werktijden.

We koppelen met je reservatiesysteem en het weer zodat je direct kan zien hoeveel personeelsleden je moet inplannen. Op het eind van de maand importeer je de prestaties direct bij je sociaal secretariaat zodat zij de loonverwerking kunnen uitvoeren.

Sociaal secretariaat

Dankzij de integratie met jouw sociaal secretariaat hoef je aan het einde van de maand jouw prestaties niet over te typen. Alle uren vanuit ons systeem kunnen rechtstreeks worden geïmporteerd met één klik op de knop.

Acerta

Group-S

Liantis

Partena

Salar

SD Worx

Securex

Loonmotor

Dankzij de integratie met je loonmotor hoef je aan het einde van de maand jouw prestaties niet over te typen. Alle uren vanuit ons systeem kunnen rechtstreeks in je loonmotor worden geïmporteerd met één klik op de knop. Dit voor alle sociaal bureau’s die met deze loonmotor werken.

Sodeco (Prisma)

Easypay

Interimkantoor

Dankzij de integratie met je interimkantoor wordt deze op de hoogte gebracht van de planning van je interimkrachten via mail bij het verzenden van je rooster. Je kan de prestaties van de interimkrachten apart exporteren. Het interimkantoor kan ook een login verkrijgen waarmee ze alle gegevens van de interimkrachten kunnen bekijken. Als kers op de taart synchroniseren we ook werknemers, contracten en prestaties.

SD Worx Staffing Solutions

Randstad

Agilitas

Tempo Team

Nowjobs

Food management systeem

Dankzij de integratie met APICBASE  en Growzer krijg je een totaalplaatje van de belangrijkste kosten van je horeca zaak. APICBASE en Growzer stuurt ons de foodcost die we samen met de personeelskost vergelijken met je omzet.

Apicbase

Growzer

Kassasysteem

Dankzij de koppeling met jouw kassasysteem kan je bij ons per uur bekijken of jouw personeelsplanning rendabel is. De omzet wordt live gekoppeld aan jouw personeelskost. Via onze rapportage krijg je een duidelijk overzicht van je personeelskosten percentage.

D-Light (BC-Matic)

Lightspeed

Micros RES 3700 / Oracle

R-Pos (Kassaenco)

Trivec (voormalig ETC)

Unitouch

Untill

CloudPOS

Reservatiesysteem

Dankzij onze koppeling met je reservatiesysteem zie je telkens hoeveel tafels en couverts er geboekt zijn direct bij het opmaken van jouw personeelsplanning. Reservaties worden vergeleken met het gemiddelde voor de betreffende weekdag.

Resengo

Table booker

Formitable

Andere

Dimona

OVERHEID

Dimona-aangifte vergeten? Dat is dankzij Strobbo verleden tijd. Bij ons geef je eenmalig aan voor wie je een aangifte nodig hebt. De aangiftes worden automatisch aangemaakt en bijgewerkt.

Wunderground

WEERSVOORSPELLING

Dankzij onze integratie met wunderground krijg je steeds een actuele weersvoorspelling bij het opmaken van je planning, dit tot 10 dagen in de toekomst. Deze data wordt ook bijgehouden voor latere rapportage.

VNV horeca

FULL CIRCLE HORECA

Strobbo wordt aangeboden door de consultants van VNV als onderdeel van hun full circle Horeca aanbieding.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief