Integraties

Haal het meeste uit je personeelsplanning door te koppelen met de partijen waar je reeds met samenwerkt.
Strobbo integreert met je kassasysteem waarmee we de omzet uitlezen om je productiviteit te berekenen in vergelijking met je geplande of gepresteerde werktijden.

We koppelen met je reservatiesysteem en de weersverwachting zodat je direct kan zien hoeveel personeelsleden je moet inplannen. Op het eind van de maand importeer je de prestaties direct bij je sociaal secretariaat zodat zij de loonverwerking kunnen uitvoeren.

Sociaal secretariaat

Dankzij de integratie met jouw sociaal secretariaat hoef je aan het einde van de maand jouw prestaties niet over te typen. Alle uren vanuit ons systeem kunnen rechtstreeks worden geïmporteerd met één klik op de knop.

Loonmotor

Dankzij de integratie met je loonmotor hoef je aan het einde van de maand jouw prestaties niet over te typen. Alle uren vanuit ons systeem kunnen rechtstreeks in je loonmotor worden geïmporteerd met één klik op de knop. Dit voor alle sociaal bureau’s die met deze loonmotor werken.

Sodeco (Prisma)

Easypay

Dankzij de integratie met je interimkantoor wordt deze op de hoogte gebracht van de planning van je interimkrachten via mail bij het verzenden van je rooster. Je kan de prestaties van de interimkrachten apart exporteren. Het interimkantoor kan ook een login verkrijgen waarmee ze alle gegevens van de interimkrachten kunnen bekijken.

Interimkantoor

Agilitas

Nowjobs

Randstad

Staffing Solutions

Tempo Team

Update Pro

Food management systeem

Dankzij de integratie met APICBASE  en Growzer krijg je een totaalplaatje van de belangrijkste kosten van je horeca zaak. APICBASE en Growzer stuurt ons de foodcost die we samen met de personeelskost vergelijken met je omzet.

Apicbase

Growzer

Kassasysteem

Dankzij de koppeling met jouw kassasysteem kan je bij ons per uur bekijken of jouw personeelsplanning rendabel is. De omzet wordt live gekoppeld aan jouw personeelskost. Via onze rapportage krijg je een duidelijk overzicht van je personeelskosten percentage.

CloudPOS

D-light (BC-Matic)

Lightspeed

R-Pos (Kassaenco)

Integratie tcpas Strobbo

TCPOS

Unitouch

Untill

Reservatiesysteem

Dankzij onze koppeling met je reservatiesysteem zie je telkens hoeveel tafels en couverts er geboekt zijn direct bij het opmaken van jouw personeelsplanning. Reservaties worden vergeleken met het gemiddelde voor de betreffende weekdag.

Resengo

Table booker

Zenchef

Andere

Integratie Afas software Strobbo

Afas

ERP & FINANCE

De koppeling tussen AFAS en Strobbo zorgt ervoor dat alle gepresteerde uren netjes in de facturatiesoftware van AFAS geïmporteerd worden. Deze werkuren kunt u met één druk op de knop koppelen aan jouw kostenplaatsen en/of projecten in AFAS. Zo hoef je op het eind van de maand je prestaties niet langer over te typen.

Dimona

OVERHEID

Dimona-aangifte vergeten? Dat is dankzij Strobbo verleden tijd. Bij ons geef je eenmalig aan voor wie je een aangifte nodig hebt. De aangiftes worden automatisch aangemaakt en bijgewerkt.

Integratie sap Strobbo

SAP

ERP & FINANCE

Dankzij onze integratie met SAP kan je gepresteerde uren en hun kostenplaatsen koppelen aan projecten en/of kostenplaatsen in SAP voor facturatie. Aan het einde van de maand hoef je jouw prestaties niet over te typen. Alle uren vanuit ons systeem kunnen rechtstreeks worden geïmporteerd met één klik op de knop.

RAPPORTAGE

Dankzij de integratie tussen Statler BI en Strobbo kun je alle dagelijks gewerkte uren exporteren en importeren. Zo kun je personeelsdata vanuit Strobbo weergeven in je rapporten binnen Statler BI.

RAPPORTAGE & FORECASTING

De integratie tussen Tenzo en Strobbo zorgt ervoor dat alle data in verband met je personeelsplanning naadloos wordt overgedragen naar de forecasting en reporting tool van Tenzo.

Integratie twegos Strobbo

Twegos

HR ANALYTICS

Dankzij de integratie tussen Twegos en Strobbo kunt u de kandidaten die u met ValueFit van Twegos heeft ingehuurd probleemloos in Strobbo laten instromen.

Wunderground

WEERSVOORSPELLING

Dankzij onze integratie met wunderground krijg je steeds een actuele weersvoorspelling bij het opmaken van je planning, dit tot 10 dagen in de toekomst. Deze data wordt ook bijgehouden voor latere rapportage.

Partnerships

Naast onze integraties, heeft Strobbo een partnership met verschillende waardevolle services en tools. Hieronder vind je een overzicht van onze partners die ook voor jouw onderneming het leven gemakkelijker kunnen maken.

Smartendr

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief