Hoe werkt het?

eventplanning

Planning inladen

De personeels-chef laadt een standaard weekrooster in of begint vanaf een blanco rooster.  Hierbij houdt het systeem automatisch rekening met het goedgekeurde verlof en de standaard werkdagen van het personeel.

Planning updaten

De personeels-chef doet de nodige aanpassingen aan het rooster. Je werkrooster maken was nog nooit zo gemakkelijk.

dagplanning
flexibele planning

Werktijden verzenden

De werktijden worden verzonden naar het personeel via mail en/of sms. Het personeel kan altijd en overal hun planning bekijken.

Prestaties verifiëren

Na de gepresteerde uren wordt, indien actief, de planning geverifieerd met de effectief gewerkte tijden en worden eventuele aanpassingen doorgevoerd (kan ook in combinatie met onze tikklok).

dimona aangifte online per weknemer

Sync met Dimona

Indien actief, stuurt het systeem de werktijden naar Dimona. Dit kan u automatisch, maar ook manueel starten. Aanpassingen/annulaties worden ook gesynct volgens de regels van Dimona. (ook combineerbaar met onze tikklok).

Reacties nakijken

De personeels-chef kijkt wie kan komen werken en wordt via het systeem verwittigd wanneer iemand zijn werktijd(en) heeft afgekeurd. Indien ingesteld, stuurt het systeem bij een afgekeurde werktijd, automatisch de werktijd naar een nog beschikbaar personeelslid.

Verwerking prestaties

Na deze verificatie wordt het overuur saldo berekend en kunnen de werktijden verstuurd worden naar je sociaal secretariaat of HR-afdeling.

Waarom onze klanten overtuigd zijn?

Bekijk hieronder in enkele van onze klantinterviews waarom onze klanten voor Strobbo gekozen hebben.

Ervaar het zelf!