Een vlotte planning en organisatie van al je vrijwilligers

Ben je op zoek naar een vlotte planningstool voor alle medewerkers en vrijwilligers van één of meerdere vestigingen? Strobbo helpt je graag om dit vrijwilligerswerk vlot en snel te plannen.

eventplanning

Meer dan 2000 ondernemingen vertrouwen op Strobbo voor hun planning

registratie vaccinatiecentra

Vrijwilligers digitaal registreren

Strobbo is een digitale planningstool waar werknemers en vrijwilligers online of via de mobiele applicatie kunnen registreren om te komen werken of een handje helpen.

Beschikbaarheden doorgeven

In het online portaal of via de app kan elke vrijwilliger makkelijk zijn of haar beschikbaarheden en gewenste functies doorgeven. Zo heb je de data op één plaats om makkelijk te plannen.

Planning & online werkroosters

Plan je team van vrijwilligers in functie van hun beschikbaarheid. Aan de hand van de beschikbaarheden in de app kan Strobbo zelf een planning voorstel maken, bespaar zo veel tijd! Zo heb je in een mum van tijd een vlotte organisatie van je vrijwilligerswerk.

flexibele planning

Digitaal uitsturen & bekijken van de planning

Stuur de open werktijden uit per e-mail/sms en zie meteen wie hun werktijden goed of afkeurt. Na afkeuring kan de werktijd automatisch naar een andere vrijwilliger gestuurd worden.

Tijdregistratie

Werknemers en vrijwilligers kunnen hun aankomst- en vertrektijden digitaal registreren via onze tijdregistratie app. Met de GPS integratie koppel je makkelijk de werktijden aan hun locatie. Onze tijdregistratie applicatie werkt met eender welke tablet, smartphone of PC.

Om nog veiliger aan de slag te gaan kan je ook laten intikken via een fysieke tikklok met een badge! Ons inhouse team van techniekers zorgt voor de plaatsing en opstart van jouw tikklok.

Strobbo tijdregistratie vaccinatiecentra
Vaardigheden van personeel per locatie

Multi-site beheer

Met Strobbo beheer je al je personeel op één plaats, zelfs op meerdere locaties. Dit geeft je een makkelijk overzicht van al jouw vrijwilligers teams. 

Rapportage

Gebruik je data om makkelijk en snel inzicht te krijgen in je planning en personeelsbeheer. Maak bijvoorbeeld een dashboard van het aantal gewerkte uren door vrijwilligers.

Rapportage urenregistratie horeca

Neem contact op voor een gratis demonstratie van de tool!

Sta je in voor de planning van vrijwilligers? 

 

Gebruik Strobbo voor de planning van de medewerkers en vrijwilligers en bespaar jezelf een hoop administratie en planning zorgen. 

Start snel op!

Waarom onze klanten overtuigd zijn?

Alle informatie die je personeel nodig heeft direct in hun hand. Meteen via de app je werktijden bekijken, open aanvragen beantwoorden, je beschikbaarheid doorgeven en nog zo veel meer…

Nieuws

Onze specialisten delen hun ervaring en advies over slim en flexibel plannen.

Heeft u een vraag?
We zijn hier om u te helpen!