Salar personeelsplanning

Verwerk je jouw lonen maandelijks met Salar? Dan kun je alle gepresteerde uren ook vanuit Strobbo digitaal doorsturen naar jouw sociaal secretariaat. Zo zorg je dat ervoor de je de lonen op het einde van de maand snel en correct kunt verwerken.

Dankzij de integratie tussen de planningssoftware van Strobbo en de payroll-oplossing Salar communiceren beide systemen feilloos met elkaar.

Wat Salar en Strobbo doen

Met Strobbo maak je jouw personeelsplanning digitaal op en deel je deze werkroosters met je medewerkers via onze app, via email of sms. Daarna kunnen jouw medewerkers de werktijden goedkeuren of afkeuren in onze tool.

Tijdens hun shift registreren je werknemers vervolgens hun werkuren digitaal, waarna jij alle gepresteerde werktijden digitaal kunt doorsturen naar Salar. Strobbo berekent voor jou de meest optimale looncodes.

Zo gebeurt de loonverwerking en uitbetaling snel en foutloos. Zo bespaar je kostbare tijd en optimaliseer je je uitbetalingen.

automatisch looncodes bij loonverwerking

Over Salar

Salar is door zijn aparte aanpak een sterk groeiend sociaal secretariaat in Kasterlee en een gevestigde waarde in de Kempen. Met meer dan 35 jaar ervaring, een gemotiveerd team van 50 specialisten en een eigen IT & juridische dienst staat Salar garant voor expertise binnen handbereik. De medewerkers zijn experten in hun vakgebied en op die manier actieve adviseurs voor meer dan 3000 ondernemingen uit diverse sectoren.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief