Flexibele online werkrooster tool begrafenissector​

Strobbo biedt u een op maat digitale oplossing om te voldoen aan de nieuwe verplichtingen die aan uitvaartcentra worden opgelegd betreft tijdregistratie en Dimona aangifte.

tool die contracten automatisch bijhoudt

Meer dan 2000 ondernemingen vertrouwen op Strobbo voor hun planning

flexibele planning

Last-minute werktijden

Onze online oplossing stelt u ook in staat om last-minute werktijden aan te maken. Stuur de uren gewoon naar al uw medewerkers die hebben aangegeven dat ze beschikbaar zijn en de eerste die reageert krijgt de taak. Ook erg handig wanneer u dringend extra mankracht nodig heeft.

De wet op de registratie van werktijden voor uitvaartcentra

In de uitvaartbranche is het vaak last-minute plannen. U kunt nooit echt voorspellen wanneer uw diensten nodig zullen zijn. Om dit specifieke probleem aan te pakken, is in april 2019 een nieuwe wet op de tijdelijke arbeid in werking getreden.

Voortaan moet u als begrafenisondernemer een elektronisch tijdregistratiesysteem hebben en een dagelijkse Dimona-aangifte doorsturen voor uw gelegenheidswerkers (ook wel ‘extra’s’ genoemd). Dit is waar Strobbo uw ideale oplossing is! Met onze online software kunt u niet alleen uw werktijden vastleggen, maar ook uw Dimona-aangiften automatiseren.

Tijdregistratie

Dankzij onze tijdregistratie app kan je werknemer zijn of haar aankomst- en vertrektijden digitaal registreren. Vergelijk ze met de planning om zo je volgende planning te optimaliseren. Met de GPS integratie koppel je makkelijk de werktijden aan hun locatie.

Geklokte werkuren (overzicht per persoon)
tool die contracten automatisch bijhoudt

Digitale contracten

Maak automatisch digitale contracten voor je ingeplande studenten of flexi-job werknemers. Alle nodige info wordt automatisch ingevuld. Druk ze af met één druk op de knop of laat ze digitaal in de app tekenen door je personeel. Bewaar zo alles online, veilig in de cloud.

Automatische dimona's

Maak je nooit meer zorgen over je dimona aangiftes! Wanneer iemand begint te werken waarvoor je nog geen Dimona ingegeven hebt, wordt er automatisch een Dimona record aangemaakt die je gemakkelijk online kan doorsturen.

Gekoppeld met payroll partner

Strobbo koppelt met vrijwel elk sociaal secretariaat in België. Dankzij deze koppeling heb je geen zorgen meer over manueel werk en de bijhorende fouten. Stuur de gewerkte uren in één klik door voor een vlotte uitbetaling.
Strobbo tool logo
weekplanning

24/7 zicht op beschikbaarheden & verlofplanning

Raadpleeg eenvoudig het vakantiesaldo van je medewerkers en keur vakantieaanvragen goed in één klik. Eenvoudig beheer van ziekte, weekenden en feestdagen. Medewerkers kunnen via de applicatie eenvoudig hun vakantiesaldo controleren.

Waarom onze klanten overtuigd zijn?

Alle informatie die je personeel nodig heeft direct in hun hand. Meteen via de app je werktijden bekijken, open aanvragen beantwoorden, je beschikbaarheid doorgeven en nog zo veel meer…

In orde met Dimona

"Dankzij strobbo zijn we altijd in orde met de dimona-aangiftes. De personeelsadministratie gaat een stuk sneller." Wilma Van Riel - Uivaartzorg Jan Schillebeeckx -

Nieuws

Onze specialisten delen hun ervaring en advies over slim en flexibel plannen.

Heeft u een vraag?
We zijn hier om u te helpen!