CEGES personeelsplanning

Verwerk je jouw lonen maandelijks met CEGES? Dan kun je alle gepresteerde uren ook vanuit Strobbo digitaal doorsturen naar jouw sociaal secretariaat. Zo zorg je dat ervoor de je de lonen op het einde van de maand snel en correct kunt verwerken.

Dankzij de integratie tussen de planningssoftware van Strobbo en de payroll-oplossing Ceges communiceren beide systemen feilloos met elkaar.

Wat CEGES en Strobbo doen

Met Strobbo maak je jouw personeelsplanning digitaal op en deel je deze werkroosters met je medewerkers via onze app, via email of sms. Daarna kunnen jouw medewerkers de werktijden goedkeuren of afkeuren in onze tool.

Tijdens hun shift registreren je werknemers vervolgens hun werkuren digitaal, waarna jij alle gepresteerde werktijden digitaal kunt doorsturen naar CEGES. Strobbo berekent voor jou de meest optimale looncodes.

Zo gebeurt de loonverwerking en uitbetaling snel en foutloos. Zo bespaar je kostbare tijd en optimaliseer je je uitbetalingen.

automatisch looncodes bij loonverwerking
Integratie Ceges Strobbo

Over CEGES

CEGES is een bureau voor personeelsbeheer. CEGES’ missie is om vakkennis en nauwkeurigheid in te zetten voor uw personeelsbeheer, volledig aangepast aan uw behoeften en uw dagelijkse realiteit. CEGES is niet alleen een sociaal secretariaat in de klassieke zin van het woord maar biedt u ook een complete en persoonlijke begeleiding. Het neemt niet alleen de administratieve taken gelinkt aan uw werknemers op ons, het probeert vooral ook te anticiperen op uw behoeften om u wettelijke adviezen te verstrekken zodat u uw bedrijf met een gerust hart kan runnen.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief