Tijdregistratie

Dankzij onze tijdregistratie app kan je werknemer zijn of haar aankomst- en vertrektijden digitaal registreren. Een online prikklok zeg maar. Vergelijk ze met de planning om zo je volgende planning te optimaliseren. Met de GPS integratie koppel je makkelijk de werktijden aan hun locatie.

Tijdregistratie via digitale prikklok
GPS-tracking gekoppeld aan tijdregistratie

GPS tracking

Bij het in- en uitklokken kan onze software de GPS-locatie van je medewerkers ook meteen registreren.

Je kan deze gegevens dan raadplegen in de tool.

Digitale tikklok of via vingerscan

Tijdregistratie is je input voor de loonverwerking. Maak het je daarom zo makkelijk mogelijk en werk met de digitale tijdregistratie module. Onze online tikklok (of prikklok) werkt met eender welke tablet, smartphone of PC. Je hoeft geen extra dure hardware aan te schaffen noch installatiekosten te betalen.

Om nog veiliger (en betrouwbaar) te werken, kan je je medewerkers ook laten inklokken via fingerprint! Ons in-house team van techniekers zorgt voor de plaatsing en opstart van jouw vingerscan toestel zodat de urenregistratie veilig verloopt.

tijdregistratie via vingerscan
Overzichtstabel van geklokte uren

Overuren berekening

Bij het afsluiten van de werkweek worden automatisch de overuren van het personeel berekend op basis van de ingaves in het tijdsregistratiesysteem.

Hierbij houden we rekening met feestdagen en afwezigheden van het personeel.

Melding bij laattijdigheid

Krijg automatisch een melding wanneer een personeelslid te laat is met inklokken of vergeten is uit te klokken.

Zo weet je steeds of je personeel aanwezig is, ook al ben je niet zelf in je zaak.

Automatische meldingen bij laattijdig inklokken
Geklokte werkuren (overzicht per persoon)

Overzicht werkuren via app

Bied je werknemers een real-time digitaal overzicht van hun werkuren.

Deze informatie is altijd en overal beschikbaar via de mobiele applicatie en zorgt voor duidelijkheid en transparantie.

5 redenen waarom een tijdregistratiesysteem een goed idee is

Eenvoudig gepresteerde uren registreren

Geen gedoe met verschillende Excel-lijstjes of zelfs papier, maar één tool die iedereen binnen het bedrijf gebruikt. Met een digitale tikklok is het heel eenvoudig uren te registreren. Zeker met een mobiele app (compatibel met Android en iOS) kan om het even waar en wanneer tijd gelogd worden.

Foutloze loonverwerking dankzij correcte urenregistratie

Door het accuraat verzamelen van gepresteerde uren wordt de foutenmarge op je loonberekening beduidend kleiner. Zo besteed je minder tijd aan administratie en het oplossen van foute loonberekeningen, krijg je minder gefrustreerd personeel en kan je die gewonnen tijd gebruiken voor andere zaken.

Flexibiliteit en vertrouwen voor werknemers

Door gebruik te maken van een tijdsregistratiesysteem kan je veel meer flexibiliteit geven aan je werknemers. Je bepaalt zelf vanaf wanneer werknemers uren kunnen registreren in de tikklok, ideaal voor vroege vogels of late werkers. Doordat elke werknemer uren moet registreren, creëer je als werkgever een gevoel van vertrouwen op de werkvloer en wordt er niet raar opgekeken als mensen wat vroeger vertrekken.

Duidelijkheid als werkgever dankzij betrouwbare rapportering

Door de accurate tijdregistratie heb je een duidelijk overzicht van personeelskosten, omzet en kan je bijsturingen doen naar toekomstige offertes of projecten als je via het systeem ziet dat voor bepaalde taken minder tijd nodig is dan verwacht.

Snel spotten van problemen

Als werknemers het even laten hangen, kan je via tijdregistratie snel optreden bij bijvoorbeeld laattijdigheid of wanneer iemand een onvoldoende aantal uren presteert of klokt. Door er op tijd bij te zijn en de urenregistratie te monitoren in onze tool, vermijd je grotere problemen.

Heb je een vraag over de mogelijkheden omtrent tijdsregistratie?
Wij helpen je graag!