Koppel tijdregistratie en personeelsplanning met je kassasysteem

Met de koppeling tussen Trivec en Strobbo kunnen medewerkers rechtstreeks via je kassasysteem in- en uitklokken. Je hebt dus geen extra toestel meer nodig voor tijdregistratie. Alle geregistreerde uren – inclusief wijzigingen – worden daarna bijgehouden in Strobbo.

Daarnaast kun je je geregistreerde omzet in je kassasysteem rechtstreeks vergelijken met de gepresteerde (of geplande) uren in Strobbo.

koppeling kassasysteem personeelsplanning tijdregistratie

De koppeling tussen Trivec en Strobbo

Door de koppeling kunnen je medewerkers via het kassasysteem van Trivec in- en uitklokken. Van zodra iemand via het kassasysteem van Trivec inklokt, verstuurt Strobbo de Dimona-aangifte automatisch. Van zodra er een wijziging is of wanneer iemand bijvoorbeeld uitklokt, past Strobbo de uren automatisch aan en wordt ook de Dimona-aangifte aangepast.

Op het einde van de rit kun je alle geregistreerde uren doorsturen naar jouw sociaal secretariaat voor loonverwerking.

Nog interessant: door de koppeling tussen Trivec en Strobbo kun je je geregistreerde omzet in je kassasysteem (via Trivec) rechtstreeks vergelijken met de gepresteerde uren van je personeel (in Strobbo).

Je kan ook in Strobbo je voorspelde omzet koppelen met je personeelsplanning, waarna Strobbo een gedetailleerde optimalisatie van je planning voorstelt op basis van je geforecaste omzet.

Overzichtstabel van geklokte uren

Over Trivec

Trivec is een leverancier van kassaoplossingen en dranksystemen voor de Europese horecasector. Ze ondersteunen om betalingen te optimaliseren en het runnen van restaurants, bars en hotels te vereenvoudigen.

Het Trivec-aanbod omvat onder andere kassasystemen, betaalterminals, QR code voor horeca, keukendisplaysystemen en drankverdeelsystemen. Dit alles in combinatie met flexibele integratiemogelijkheden met software voor reservaties, boekhouding, personeelsplanning, inkoop en voorraadbeheer.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief