Koppel je personeelsplanning aan Liantis

Voer je iedere maand je loonverwerking uit met Liantis? Met Strobbo kun je alle gepresteerde uren digitaal doorsturen naar jouw sociaal secretariaat. Op die manier kun je de lonen op het einde van de maand snel en correct verwerken.

Dankzij de integratie tussen de payroll-oplossing van Liantis en de planningssoftware van Strobbo communiceren beide systemen feilloos met elkaar.

Wat doen Liantis en Strobbo?

Met Strobbo maak je een digitale personeelsplanning op. De gemaakte planning deel je daarna met je medewerkers via onze app, via email of sms. Jouw medewerkers kunnen daarna de werktijden goedkeuren of afkeuren in de app.

Wanneer je medewerkers aan hun shift beginnen, kunnen ze hun werkuren digitaal registreren. Daarna kun je alle gepresteerde werktijden digitaal doorsturen naar Liantis. Strobbo berekent hierbij de meest optimale looncodes.

Op die manier gebeurt zowel de loonverwerking als de uitbetaling foutloos en snel. Je bespaart zo kostbare tijd en je optimaliseert je uitbetalingen.

automatisch looncodes bij loonverwerking

Over Liantis

Als erkend sociaal secretariaat adviseren en begeleidt Liantis dagelijks meer dan 46.000 werkgevers. Met ruim 70 jaar ervaring in personeelsbeleid is Liantis voor kmo’s en de socialprofitsector dé referentie bij uitstek.

Medewerkers rekenen erop dat ze tijdig en correct hun loon uitbetaald krijgen. Liantis sociaal secretariaat staat werkgevers bij in de loonverwerking, personeelsadministratie en het hr-beleid. Zo win je niet alleen tijd, je kan er ook op vertrouwen dat je altijd mee bent met de snel veranderde arbeidswetgeving.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief