Securex personeelsplanning

Verwerk je jouw lonen maandelijks met Securex? Dan kun je alle gepresteerde uren ook vanuit Strobbo digitaal doorsturen naar jouw sociaal secretariaat. Zo zorg je dat ervoor de je de lonen op het einde van de maand snel en correct kunt verwerken.

Dankzij de integratie tussen de planningssoftware van Strobbo en de payroll-oplossing Securex communiceren beide systemen feilloos met elkaar.

Wat Securex en Strobbo doen

Met Strobbo maak je jouw personeelsplanning digitaal op en deel je deze werkroosters met je medewerkers via onze app, via email of sms. Daarna kunnen jouw medewerkers de werktijden goedkeuren of afkeuren in onze tool.

Tijdens hun shift registreren je werknemers vervolgens hun werkuren digitaal, waarna jij alle gepresteerde werktijden digitaal kunt doorsturen naar Securex. Strobbo berekent voor jou de meest optimale looncodes.

Zo gebeurt de loonverwerking en uitbetaling snel en foutloos. Zo bespaar je kostbare tijd en optimaliseer je je uitbetalingen.

automatisch looncodes bij loonverwerking

Over Securex

Securex is de partner voor zowel startende en ervaren zelfstandigen of kmo’s, als grote ondernemingen en openbare besturen. Securex biedt dienstverlening op vlak van ontwikkeling en uitbouw van een eigen zaak voor ondernemers, personeelsadministratie en loonberekening, preventie en welzijn van werknemers, talentontwikkeling enz. Bovendien heeft Securex alles in huis voor een personeelsbeleid op maat van het individu en gericht op duurzame inzetbaarheid.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief