PayCover personeelsplanning

Verwerk je jouw lonen maandelijks met PayCover? Dan kun je alle gepresteerde uren ook vanuit Strobbo digitaal doorsturen naar jouw sociaal secretariaat. Zo zorg je dat ervoor de je de lonen op het einde van de maand snel en correct kunt verwerken.

Dankzij de integratie tussen de planningssoftware van Strobbo en de payroll-oplossing PayCover communiceren beide systemen feilloos met elkaar.

Wat PayCover en Strobbo doen

Met Strobbo maak je jouw personeelsplanning digitaal op en deel je deze werkroosters met je medewerkers via onze app, via email of sms. Daarna kunnen jouw medewerkers de werktijden goedkeuren of afkeuren in onze tool.

Tijdens hun shift registreren je werknemers vervolgens hun werkuren digitaal, waarna jij alle gepresteerde werktijden digitaal kunt doorsturen naar PayCover. Strobbo berekent voor jou de meest optimale looncodes.

Zo gebeurt de loonverwerking en uitbetaling snel en foutloos. Zo bespaar je kostbare tijd en optimaliseer je je uitbetalingen.

automatisch looncodes bij loonverwerking
Integratie Paycover Strobbo

Over PayCover

PAYCOVER vzw heeft zich gespecialiseerd in de personeelsadministratie van diverse sectoren, o.a. voor de transport en logistieke sector werd een software module ontwikkeld die inspeelt op de concrete noden van deze specifieke sector. PAYCOVER vzw zorgt voor een adequate en persoonlijke begeleiding van de aangesloten werkgevers, dit vanaf de aanwerving van personeel.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief