Koppel jouw personeelsplanning met Paycheq

Gebruik jij Paycheq om maandelijks je lonen te verwerken? Vanuit Strobbo kun je alle gepresteerde werkuren digitaal doorsturen naar jouw sociaal secretariaat. Zo verloopt jouw loonverwerking op einde van de maand steeds snel en correct.

Via de integratie tussen de planningssoftware van Strobbo en de payroll-oplossing Paycheq communiceren beide systemen feilloos met elkaar.

Wat Paycheq en Strobbo doen

Met Strobbo maak je je personeelsplanning digitaal op en deel je werkroosters met jouw medewerkers via onze app, via email of sms. Daarna kunnen jouw medewerkers de werktijden goedkeuren of afkeuren in onze app.

Wanneer je werknemers aan hun shift beginnen kunnen ze hun werkuren digitaal registreren. Daarna kun jij alle gepresteerde werktijden digitaal doorsturen naar Paycheq. Strobbo berekent hierbij voor jou de meest optimale looncodes.

Op die manier gebeurt de loonverwerking en uitbetaling snel en foutloos. Je bespaart zo kostbare tijd en je optimaliseert je uitbetalingen.

automatisch looncodes bij loonverwerking
Integratie Paycheq Strobbo

Over Paycheq

Paycheq, je payroll partner, is een frisse onderneming met jarenlange ervaring op de teller. Bestuurder Bregt Vanzonhoven komt uit een ondernemersfamilie die de loonsector als geen ander kent.

Hij wordt gesterkt door specialisten met een stevige portie ervaring en expertise in hun vak. Allemaal met maar 1 doel: jou bijstaan op het vlak van payroll, office en subsidie management. En dat in mensentaal.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief