Koppel jouw personeelsplanning met LWB

Verwerk je jouw lonen maandelijks met LWB? Vanuit Strobbo kun je alle gepresteerde uren digitaal doorsturen naar jouw sociaal secretariaat. Zo zorg je er op het einde van de maand telkens voor dat je de lonen vlot en correct kunt verwerken.

Via de integratie tussen de planningssoftware van Strobbo en de payroll-oplossing LWB communiceren beide systemen feilloos met elkaar.

Wat LWB en Strobbo doen

Met Strobbo maak je de personeelsplanning digitaal op en deel je werkroosters met jouw medewerkers via onze app, via email of sms. Daarna kunnen medewerkers deze werktijden rechtstreeks goedkeuren of afkeuren in onze app.

Wanneer je werknemers aan hun shift beginnen kunnen ze hun werkuren digitaal registreren, waarna jij alle gepresteerde werktijden digitaal kunt doorsturen naar LWB. Strobbo berekent voor jou de meest optimale looncodes.

Zo gebeurt de loonverwerking en uitbetaling snel en foutloos. Zo bespaar je kostbare tijd en optimaliseer je je uitbetalingen.

automatisch looncodes bij loonverwerking
Integratie LWB Strobbo

Over LWB

Al ruim 25 jaar is LWB de HR-partner van kmo’s, startende ondernemingen en eenmanszaken. LWB werd in 1996 opgericht. In Beringen en vanaf 1 januari 2020 is LWB ook aanwezig in Dendermonde. Inmiddels is LWB gegroeid naar 35 medewerkers en doet het de loonadministratie van meer dan 2800 klanten.

LWB is een dochteronderneming van sociaal secretariaat SD Worx. LWB werkt onafhankelijk maar doet een beroep op knowhow (kennisdatabank, juridische bijstand), zodat het haar klanten op elk moment een feilloze service kan leveren. LWB werkt ook nauw samen met boekhoudkantoren.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief