Koppel je personeelsplanning aan The Payroll Office

Voer je iedere maand je loonverwerking uit met The Payroll Office? Met Strobbo kun je alle gepresteerde uren digitaal doorsturen naar jouw sociaal secretariaat. Op die manier kun je de lonen op het einde van de maand snel en correct verwerken.

Dankzij de integratie tussen de payroll-oplossing van The Payroll Office en de planningssoftware van Strobbo communiceren beide systemen feilloos met elkaar.

Wat doen The Payroll Office en Strobbo?

Met Strobbo maak je een digitale personeelsplanning op. De gemaakte planning deel je daarna met je medewerkers via onze app, via email of sms. Jouw medewerkers kunnen daarna de werktijden goedkeuren of afkeuren in de app.

Wanneer je medewerkers aan hun shift beginnen, kunnen ze hun werkuren digitaal registreren. Daarna kun je alle gepresteerde werktijden digitaal doorsturen naar The Payroll Office. Strobbo berekent hierbij de meest optimale looncodes.

Op die manier gebeurt zowel de loonverwerking als de uitbetaling foutloos en snel. Je bespaart zo kostbare tijd en je optimaliseert je uitbetalingen.

automatisch looncodes bij loonverwerking
personeelsplanning the payroll office

Over The Payroll Office

Bij The Payroll Office ben je nooit een nummer. The Payroll Office kiest voor een uiterst persoonlijke aanpak. Dit omdat het vindt dat ondernemers het best geholpen kunnen worden als ze een vast aanspreekpunt hebben. Naast persoonlijk loonbeheer garandeert het een proactieve aanpak voor alle werkgevers.

The Payroll Office zorgt voor een correcte loonberekening en gaat steeds op zoek naar mogelijke optimalisaties voor jouw onderneming. Hiernaast hanteert het een uiterst transparante werking, niet alleen op plak van loonadministratie maar ook op vlak van prijszetting. Bij The Payroll Office geen verrassingen op het einde van de maand.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief