Horecaplus personeelsplanning

Verwerk je jouw lonen maandelijks met Horecaplus? Dan kun je alle gepresteerde uren ook vanuit Strobbo digitaal doorsturen naar jouw sociaal secretariaat. Zo zorg je dat ervoor de je de lonen op het einde van de maand snel en correct kunt verwerken.

Dankzij de integratie tussen de planningssoftware van Strobbo en de payroll-oplossing Horecaplus communiceren beide systemen feilloos met elkaar.

Wat Horecaplus en Strobbo doen

Met Strobbo maak je jouw personeelsplanning digitaal op en deel je deze werkroosters met je medewerkers via onze app, via email of sms. Daarna kunnen jouw medewerkers de werktijden goedkeuren of afkeuren in onze tool.

Tijdens hun shift registreren je werknemers vervolgens hun werkuren digitaal, waarna jij alle gepresteerde werktijden digitaal kunt doorsturen naar Horecaplus. Strobbo berekent voor jou de meest optimale looncodes.

Zo gebeurt de loonverwerking en uitbetaling snel en foutloos. Zo bespaar je kostbare tijd en optimaliseer je je uitbetalingen.

automatisch looncodes bij loonverwerking
Integratie horecaplus Strobbo

Over Horecaplus

Horecaplus is ontstaan op vraag van de werkgevers uit de horecasector. Werkgevers die op zoek zijn naar  persoonlijke benadering, advies op maat en een vlotte loonadministratie. Horecaplus streeft er naar om de snel wijzigende en complexe wetgeving duidelijk te formuleren en na te gaan hoe het deze wetgeving het beste kunnen toepassen in uw zaak.

Door de unieke dienstverlening betekent Horecaplus voor horeca-uitbaters een absolute meerwaarde. Horecaplus is dan ook veel meer dan een sociaal bureau.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief