Onze klanten aan het woord

Waarom kiezen onze klanten voor Strobbo? Niemand die daar een beter antwoord op kan geven dan onze klanten zelf. Bekijk hieronder de getuigenissen op video. Klik door om de volledige testimonials te zien.

Ariane Hotel

Chaos, fouten en tijdverlies: dat was de manier waarop Natasja Feliers van Ariane Hotel vroeger haar personeelsadministratie aanpakte. Na een zware boete van de sociale inspectie, schakelde het hotel over op Strobbo. Naast een fenomenale tijdswinst, moet Natasja zich sindsdien geen zorgen meer maken over haar personeelsplanning.

Versuz

Bij Versuz werken tijdens openingsavonden wel tot 190 medewerkers, waarvan 70% flexibel personeel is. Om die poule efficiënt in te plannen, maakt Versuz gebruik van Strobbo. Sinds de overstap naar Strobbo, loopt de personeelsplanning en personeelsadministratie er drie tot vier keer sneller.

Donki

Om personeel vlotter te kunnen inplannen schakelde Pierre Boltadano van burritobar Donki over van Excel naar Strobbo. Ook in- en uitklokken, vakantie- en ziektebeheer, het opmaken van digitale contracten, het versturen van Dimona-aangiftes en rapportage gebeurt met Strobbo.

Bike Republic

Katleen Penel van Bike Republic spendeerde vroeger tot 2 werkdagen per maand om de lonen te kunnen uitbetalen. Sinds de omschakeling naar Strobbo is dat cijfer gezakt naar 2 uur per maand. Het kan ook een pak sneller mensen inplannen én uitwisselen tussen de verschillende vestigingen.

Benelux Food Group

Mohamed El Oussari is als restaurantmanager van KFC Leiderdorp verantwoordelijk voor het maken van het werkrooster. De vroegere manier van mensen inroosteren kostte Mohamed 2,5 uur per dag. Dankzij Strobbo is dat teruggebracht naar 15 minuten. Daardoor is er meer tijd voor wat echt telt: het begeleiden van mensen op de werkvloer.

AD Delhaize

Personeelsplanning in een supermarkt vraagt steeds meer flexibiliteit en snelheid. Dat besefte Joke Declercq van AD Delhaize Ardooie maar al te goed. Sinds de overstap naar Strobbo boekte ze veel tijdswinst, werkt ze een stuk efficiënter en is de communicatie naar medewerkers een stuk transparanter.

New Mexico

Peter Thyssen van restaurant New Mexico heeft sterk ingezet op de digitalisatie van zijn zaak. Dat zorgt ervoor dat studenten of flexi’s sneller kiezen om bij hem te komen werken, puur omdat hij professioneel en digitaal te werk gaat. 

Cameleon outlet

Outletstore Cameleon doet regelmatig beroep op jobstudenten. Daar waar het vroeger misliep door manueel te plannen, werkt Cameleon sinds de overstap naar Strobbo een pak efficiënter. Vooral de koppeling met het sociaal secretariaat bespaart een pak tijd.

Van der Valk hotels

De personeelsadministratie van HR-verantwoordelijke Xavier Havart van Van der Valk in Luik en Verviers verliep vroeger erg archaïsch. Vandaag werkt het hotel met Strobbo, waarmee niet alleen veel tijd, maar ook veel kosten bespaard worden.

Ruba Food

Ruba Food spendeerde te veel tijd aan manuele Dimona-aangiftes, tot het de overstap maakte naar Strobbo. Vandaag worden Dimona-aangiftes automatisch verstuurd. Een fenomenale tijdsbesparing.

Waarom onze klanten overtuigd zijn?

Strobbo automatiseert de personeelsplanning van meer dan 2000 ondernemingen in verschillende sectoren (horeca, retail, hotel, …) . Zij zijn fan, hieronder vertellen ze jou waarom ze niet meer zonder Strobbo zouden kunnen.

Ervaar het zelf!