Sodesk personeelsplanning

Verwerk je jouw lonen maandelijks met Sodesk? Dan kun je alle gepresteerde uren ook vanuit Strobbo digitaal doorsturen naar jouw sociaal secretariaat. Zo zorg je dat ervoor de je de lonen op het einde van de maand snel en correct kunt verwerken.

Dankzij de integratie tussen de planningssoftware van Strobbo en de payroll-oplossing Sodesk communiceren beide systemen feilloos met elkaar.

Wat Sodesk en Strobbo doen

Met Sodesk maak je jouw personeelsplanning digitaal op en deel je deze werkroosters met je medewerkers via onze app, via email of sms. Daarna kunnen jouw medewerkers de werktijden goedkeuren of afkeuren in onze tool.

Tijdens hun shift registreren je werknemers vervolgens hun werkuren digitaal, waarna jij alle gepresteerde werktijden digitaal kunt doorsturen naar Sodesk. Strobbo berekent voor jou de meest optimale looncodes.

Zo gebeurt de loonverwerking en uitbetaling snel en foutloos. Zo bespaar je kostbare tijd en optimaliseer je je uitbetalingen.

automatisch looncodes bij loonverwerking
Integratie Sodesk Strobbo

Over Sodesk

Sodesk is een sociaal bureau dat in 2009 werd opgericht door zaakvoerder Stan Desair. Met meer dan 9 jaar ervaring op zak op de personeelsdienst van onder meer Panasonic NV en Bewel vzw, besloot hij een eigen BVBA op te richten. De expertise die hij in al die jaren opdeed, gebruikt hij nu bij Sodesk om erg klantgericht te werken met aandacht voor de noden van de KMO’s. Intussen doen al meer dan 150 klanten beroep op de diensten van Sodesk en verzorgt het elke maand meer dan 900 loonbrieven.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief