Koppel jouw personeelsplanning met Besox

Verwerk je jouw lonen maandelijks met Besox? Vanuit Strobbo kun je alle gepresteerde uren digitaal doorsturen naar jouw sociaal secretariaat. Zo zorg je er op het einde van de maand telkens voor dat je de lonen vlot en correct kunt verwerken.

Via de integratie tussen de planningssoftware van Strobbo en de payroll-oplossing Besox communiceren beide systemen feilloos met elkaar.

Wat Besox en Strobbo doen

Met Strobbo maak je de personeelsplanning digitaal op en deel je werkroosters met jouw medewerkers via onze app, via email of sms. Daarna kunnen medewerkers deze werktijden rechtstreeks goedkeuren of afkeuren in onze app.

Wanneer je werknemers aan hun shift beginnen kunnen ze hun werkuren digitaal registreren, waarna jij alle gepresteerde werktijden digitaal kunt doorsturen naar Besox. Strobbo berekent voor jou de meest optimale looncodes.

Zo gebeurt de loonverwerking en uitbetaling snel en foutloos. Zo bespaar je kostbare tijd en optimaliseer je je uitbetalingen.

automatisch looncodes bij loonverwerking
Integratie Besox Strobbo

Over Besox

Besox staat garant voor een snelle en correcte loonverwerking met zo weinig mogelijk administratie voor u als ondernemer. Een correcte loonadministratie is immers een belangrijk element in het opbouwen van een goede relatie met uw medewerkers, cruciaal in elke onderneming. Besox ondersteunt werkgevers bij hun administratieve verplichtingen ten opzichte van hun medewerkers in elke fase van de arbeidsrelatie.

Hierbij staat Besox in voor alle berekeningen en simulaties van het loon, documenten in verband met loonadministratie en vragen die u (of uw werknemers) hebben omtrent de loonverwerking.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief