Mister Spaghetti erkent de positieve invloed van onze planningstool!

Mister Spaghetti heeft restaurants in Roeselare, Aalst, Brugge, Antwerpen en opent binnenkort nog één in Kortrijk! Het concept van Mister Spaghetti is, zoals de naam al verklapt, spaghetti. We spraken met Veerle, medezaakvoerder, die ons vertelde wat hun concept precies inhoudt.

Mister Spaghetti biedt 5 verschillende soorten spaghetti aan met wel 25 verschillende soorten sauzen, waarvan 6 bolognaisesauzen, maar ook andere sauzen zoals curryroom. Hun concept is bijzonder door de focus op spaghetti, maar toch leggen ze de nadruk vooral op de beleving van hun klanten.

“5 soorten spaghetti met 25 soorten sauzen”

Al de restaurants van Mister Spaghetti hebben hetzelfde interieur en zijn gezellig en sfeervol ingericht. Ze willen een totaalbeleving creëren en doen dit aan de hand van het gebruik van humor. Zo bieden ze bijvoorbeeld bavetten aan waar hun ‘Spaghetti Hero’ opstaat!

“Administratieve taken overnemen en tijd besparen”

Door het uitbreiden van hun zaken, kwam er al snel behoefte aan een planningssysteem die de administratieve taken zou overnemen en tijd zou uitsparen voor de zaakvoerders. Veerle vertelt ons dat ze een aantal systemen hebben getest en dat Strobbo er tussenuit sprong door het eenvoudig gebruik. Het is duidelijk en alles is geautomatiseerd. Daarnaast kunnen meerdere vestigingen worden samen gebracht onder één omgeving.

“Tussen de 2 à 4 uur per week tijdwinst”

Door het gebruik van Strobbo is er voor Veerle veel administratief werk uit handen genomen. Ze zegt dat ze “tussen de 2 à 4 uur per week bespaart”. Een meerwaarde aan Strobbo binnen de horecasector vindt ze de geautomatiseerde Dimona aangiften. Vroeger was ze zelfs op vakantie bezig met het ingeven en op tijd versturen van de Dimona aangiften. Door het gebruik van Strobbo hoeft ze zich dus niet op elk moment van de dag zorgen te maken over haar personeelsplanning. Indien je onze tijdsregistratie gebruikt verloopt het verzenden van Dimona updates helemaal automatisch. Zo kan Veerle op vakantie vertrekken met een gerust hart en helemaal ontspannen!

Wil de overheerlijke pasta’s van Mister Spaghetti gaan proeven, dan kan je hier klikken voor meer informatie.
Indien je ook volledige automatisatie van jouw Dimona aangifte, onze tijdsregistratie of planningstool wil gebruiken dan kan je hier jouw gratis demo aanvragen.

Heb je een vraag?
Wij helpen je graag!