Starten met Strobbo? Zo zetten we je op weg

Heb je voor Strobbo als planningstool gekozen? Dan kies je automatisch voor een uitgebreid onboardingstraject. Hierin helpen onze trainers je graag op weg zodat je in no-time met onze software aan de slag kunt. Met concrete voorbeelden uit jullie zaak tonen de trainers hoe je elke situatie toepast in onze planningssoftware. Heb je daarna nog vragen? Dan kan je een beroep doen op onze support, die je via chat kunt bereiken. Wil je weten waarom we dit doen en hoe we dit aanpakken, blijf dan vooral even lezen.

>  Van start tot payrolling
>  Je leert efficiënt werken met Strobbo
>  De nodige koppelingen worden gemaakt

Strobbo trainer Heline

 

Starten met Strobbo? Zo zetten we je op weg

 

Van start tot payrolling

Niet elke klant doorloopt hetzelfde trainingstraject. Dat is afhankelijk van welke modules er worden aangekocht. Daar gaan we in dit artikel niet te diep op in. Het belangrijkste is dat wij gedurende de onboarding-sessies jou begeleiden zodat je Strobbo leert kennen en gebruiken. Vooraleer je personeel online gaat plannen in de tool, helpen wij je op weg om zo op de meest efficiënte manier aan de slag te gaan.

Allereerst zorgt Strobbo er voor dat jouw personeelsgegevens worden ingeladen in het systeem. Daarna contacteren we jou voor de start van het onboarding-traject.
Het traject bestaat meestal uit vijf à zestal sessies, afhankelijk van de module waarvoor je gekozen hebt.

In deze sessies zoeken we uit hoe onze planningstool het best in jouw zaak geïntegreerd kan worden. Bovendien nemen we onder meer contact op met jouw sociaal secretariaat voor het opstellen van de payroll-regels en zetten we je op weg hoe je loonverwerking digitaal kunt aanpakken. Daarnaast kunnen we ook jouw Dimona’s automatiseren en bijvoorbeeld een afronding instellen op de tikklok.

Onze trainingen vinden online plaats, wij kijken mee op jouw scherm en helpen jou zo verder.
Waarom online? Wel zo kunnen we meer mensen helpen, plus je zal merken dat een tool zoals Strobbo zich daar perfect voor leent.
Het voordeel is ook dat JIJ zelf aan de slag gaat met Strobbo en zo zal je alles beter kunnen onthouden.

 

Je leert efficiënt werken met Strobbo


Onze trainers zorgen ervoor dat je de software leert kennen:

  • hoe maak je snel en efficiënt een personeelsplanning of werkrooster;
  • waar let je op wanneer je de Dimona’s automatiseert;
  • geef de vakantiedagen in voor jouw personeelsleden;
  • je komt te weten hoe je de lonen met onze software digitaal kan verwerken;
  • op het einde van de training ook hoe je de lonen kan importeren bij jouw sociaal secretariaat.

Heb je nadien nog vragen of ondervind je problemen tijdens het gebruik van Strobbo, dan kan je onze trainers contacteren via onze Chat met Support.
Een chat heeft diverse voordelen: we kunnen je bijvoorbeeld sneller helpen en je hoeft geen x-aantal dagen te wachten op een mailtje terug.

 

De nodige koppelingen worden gemaakt


Wanneer je met Strobbo start, zorgen wij dat de koppelingen worden gemaakt. Hierbij denken we aan de koppeling met jouw kassasysteem, food management systeem of reservatiesysteem, maar natuurlijk ook met je sociaal secretariaat, de loonmotor of een interimkantoor.
Wil je meer weten over de integratiemogelijkheden van Strobbo?

 

 

Benieuwd hoe jij Strobbo kan inschakelen?

 

Met Strobbo automatiseer je snel en makkelijk je flexibel personeelsbeheer en planning. Profiteer van automatische dimona aangiftes, maak je planningen digitaal op basis van de beschikbaarheden van jouw personeel. Vul lege momenten op met open werktijden, die je makkelijk kan verzenden met 1 druk op de knop.

Ontdek Strobbo

 

Heb je een vraag?
Wij helpen je graag!