De voordelen van onze online trainingen

De digitalisering is sinds 2020 niet meer weg te denken. Corona zorgde voor een transformatie in heel wat sectoren en bedrijven zochten naar digitale oplossingen. De focus bij Strobbo lag natuurlijk al langer op digitalisatie, daarnaast ervaren wijzelf al enkele jaren het voordeel van online trainingen. En dan denken wij niet alleen aan het voordeel van leren op maat, maar ook aan de tijd- en kosten die worden bespaard. 

>  De Interactie
>  Leren op maat
>  Tijd- en kostenbesparend
>  Comfortabel

online trainingen

 

De voordelen van onze online trainingen

 

De interactie


Je kan op de eerste plaatst denken dat een online training moeilijker is door een gebrek aan interactie. Dat is bij Strobbo absoluut niet het geval. Het is namelijk zo dat al onze trainingen gebeuren via Teams en je vangt dus zeker een glimp op van onze trainers.
Bovendien is er tijdens de training genoeg ruimte voor feedback, vragen en bespreken we concrete voorbeelden uit jullie Strobbo-omgeving en zaak. Het idee dat een training bestaat uit het “voorlezen van de handleiding” mag je dus gerust opbergen. Je zal vooral zelf aan de slag gaan terwijl de trainer je mondeling begeleidt.

 

Leren op maat

 

Onze trainers zorgen ervoor dat je via een traject leert wat de verschillende onderdelen zijn van Strobbo. Daarom krijg je een training op maat. Afhankelijk van de aangekochte onderdelen nemen we je mee door de diverse modules van Strobbo. De modules bespreken we in aparte trainingen. Dit zorgt ervoor dat de focus op het onderdeel ligt dat je tijdens die training gaat bespreken. Zo bouwen we training per training verder aan je Strobbo-kennis. Bovendien houden onze trainers ook rekening met jouw niveau en kennis.

Heb je nadien nog vragen of ondervind je problemen tijdens het gebruik van Strobbo, dan kan je onze trainers rechtstreeks contacteren via onze Chat met Support. Een chat heeft diverse voordelen: we kunnen je bijvoorbeeld sneller helpen en je hoeft geen x-aantal dagen te wachten op een mailtje terug.

 

Tijd- en kostenbesparend


Een online training is natuurlijk tijdbesparend, zowel voor jou als de trainer zelf. Je hebt geen reistijd, je kan gewoon achter jouw pc volgen. De tijd die je hebt gaat dus integraal naar de training met Strobbo. Bovendien raak je ook niet gefrustreerd door het verkeer.
Een win-win.

Om een Strobbo-training online te volgen heb je niets anders nodig dan een PC met internet. Hierdoor is ook de plaats waar  je de training volgt niet belangrijk. Je kan dus zowel in jouw woning als in jouw zaak een training volgen.
Door te focussen op het online gebeuren kunnen wij meerdere klanten per dag opleiden. Hierdoor kunnen we de prijs van Strobbo ook interessant houden voor jou.

 

Comfortabel


Online trainingen kan je volgen in een jeans of een joggingbroek… niemand die het ziet!  Zet dus gerust een tasje koffie voor je aan jouw Strobbo-training begint. Het kan allemaal. Mensen die meer verlegen zijn hebben ook enorm baat bij de online training. We merken namelijk zelf dat ze meer durven zichzelf te zijn. En hierdoor ook sneller vragen durven stellen. Dit komt de kennisoverdracht alleen maar ten goede.

 

 

 

Benieuwd hoe jij Strobbo kan inschakelen?

 

Met Strobbo automatiseer je snel en makkelijk je flexibel personeelsbeheer en planning. Profiteer van automatische dimona aangiftes, maak je planningen digitaal op basis van de beschikbaarheden van jouw personeel. Vul lege momenten op met open werktijden, die je makkelijk kan verzenden met 1 druk op de knop.

Ontdek Strobbo

 

Heb je een vraag?
Wij helpen je graag!