Video: Horeca kostenmanagement met Peter De Clerck van Antwerp Boulevard

In deze aflevering van Horeca Insights spreken we met Peter van Antwerp Boulevard. Leer welke kosten je kan beheersen en hoe je out of the box kan denken om kosten te besparen. Peter deelt hoe hij met zijn jarenlange ervaring geleerd heeft om te kijken naar details en de mogelijk impact van kosten en besparingen. Daarnaast geeft hij ook zijn visie op het kiezen van de juiste inrichting en concept voor je horeca zaak

Geen tijd voor de video te bekijken, hier alvast even de link naar Spotify. 

>  Wie is Peter en Antwerp Boulevard
>  Wat ontdekte hij

Antwerp Boulevard

Video: Horeca kostenmanagement met Peter De Clerck van Antwerp Boulevard

Wie is Peter en Antwerp Boulevard

Peter heeft met Antwerp Boulevard een 80tal mensen in dienst. Hij heeft meerdere zaken op de Antwerpse Keyserlei en ondertussen is Bier Central ook geopend in Gent. Hij heeft heel wat kennis opgebouwd wanneer het gaat over kostenmanagement.

Wat ontdekte hij

Zo kwam hij te weten dat de gratis borrelnootjes bij het drankje hem per vestiging €1000 per maand kosten. Je ontdekt dus dat gratis eigenlijk niet bestaat en zeg dus nooit “maar” borrelnootjes ;-)! Zoiets gaat natuurlijk niet gepaard zonder wat gemor van de klanten, maar wat Peter ook ontdekte was dat hij nog nooit zoveel zakjes chips en borrelhapjes had verkocht. Iets afschaffen leidt niet enkel tot besparing, maar ook tot extra inkomsten.
Bovenstaande is natuurlijk afhankelijk van jouw concept, anders reken je zo’n uitgavenkost bij jouw eigen marketingbudget. De data krijg je uit het boekhoudpakket en het kassasysteem.

Bekijk de volledige video hier.

De link van de podcast vind je hier.
En ook op Spotify hebben wij ondertussen een kanaal, klik maar even hier!

Je kan ook onze andere blogs hierover bekijken.

 

Benieuwd hoe je jouw personeel flexibel kan inplannen en zo jouw omzet kan verhogen?

 

Met Strobbo automatiseer je snel en makkelijk je flexibel personeelsbeheer en planning. Profiteer van automatische dimona aangiftes, maak je planningen digitaal en stuur open werktijden door met één druk op de knop. Meer weten over de voordelen voor jouw horecazaak?

Ontdek Strobbo

 

Heb je een vraag?
Wij helpen je graag!