Strobbo Inspiration Day 2023 (WACHTLIJST)

Yes! Wat zijn we verheugd om je te mogen uitnodigen op een tweede editie van de Strobbo Inspiration Day! Deze keer op dinsdag 3 oktober bij Protime in Mechelen.

Wat mag je die dag verwachten? Tijdens de Strobbo Inspiration Day willen we jou – hoe kan het ook anders – een pak waardevolle ideeën en inspiratie mee naar huis geven. Hiervoor hebben we een uniek programma op maat van de (horeca- of retail-) ondernemer samengesteld.

Deelname is gratis. Ontdek hieronder het programma en schrijf je in!

UPDATE 5/9/2023: het maximale plaatsen is intussen bereikt. Je kan je wel nog inschrijven voor de wachtlijst. Van zodra er een plekje vrijkomt, contacteren wij je.

Programma

TijdstipTopicSpreker
12u00Ontvangst met lunch 
13u00Ondernemen, springen met een parachuteEline De Munck
14u00Strobbo Tips & Tricks (die je nog niet kent)Mustafa Ozzobuoglu
14u30Pauze 
15u00Hoe Caffe Mundi dagelijks met Strobbo werktHannah Schiltz
15u20Personeelskosten vs rendabiliteit: hoe de perfecte balans te vinden tussen omzet en gepland personeelWouter Moeys
15u50Strobbo roadmap: welke nieuwe features mag je binnenkort verwachten?Michael Voorhaen
16u30Networking (met een hapje en een drankje) 
17u30Einde 

De sessies

13u00 – 14u00

Ondernemen, springen met een parachute: Eline De Munck

Ondernemen vanuit de buik en met verstand van zaken. Hoe doe je dat? Met vallen en opstaan en met risico’s nemen. Odette Lunettes is een typevoorbeeld van hoe je een nieuw merk op de kaart zet. Het succes van Odette Lunettes heeft ongetwijfeld ook te maken met de complementariteit van het team. Daar is vertrouwen en een rationele aanpak voor nodig. Maar een zaak die groeit, moet verder kijken. De juiste mensen op de juiste plaats zetten is een van de grote kwaliteiten van een goede ondernemer. Soms botst dat, soms klinkt het meteen. Leergeld betaal je altijd. Eline De Munck is een onderneemster die het zakendoen elke dag weer heruitvindt. Haar expertise en gedrevenheid inspireren en nuanceren.

Eline De Munck Strobbo Inspiration Day

14u00 – 14u30

Strobbo Tips & Tricks (die je nog niet kent) – Mustafa Ozzobuoglu

In deze sessie geeft Mustafa je een aantal handige Tips & Tricks waarmee je na afloop van het event direct mee aan de slag kunt. Welke tips & tricks dat zijn, bepaal jij zelf. Wie zich inschrijft, kan stemmen op een aantal sessies. De sessies die als het populairste uit de bus komen, brengen we tijdens de Strobbo Inspiration Day.

15u20 – 15u50

Personeelskosten vs rendabiliteit: hoe de perfecte balans te vinden tussen omzet en gepland personeel – Wouter Moeys

Hoe weet ik hoeveel medewerkers ik exact per dag kan inplannen? Wie te weinig medewerkers inplant, riskeert omzetverlies doordat klanten niet geholpen kunnen worden. Wie er te veel inplant, maakt te veel extra kosten. Wouter Moeys laat je zien hoe je de perfecte balans tussen gepland personeel en omzet berekent.

15u50 – 16u30

Strobbo roadmap: welke nieuwe features mag je binnenkort verwachten? – Michael Voorhaen

Michael Voorhaen, Strobbo Product Owner, legt je uit welke nieuwigheden er bij Strobbo op de roadmap staan.

15u00 – 15u20

Hoe Caffe Mundi dagelijks met Strobbo werkt – Hannah Schiltz

Espressobar Caffe Mundi startte al meer dan negen jaar geleden in hartje Antwerpen, op slechts een steenworp van de Grote Markt en de kathedraal. Voor Caffe Mundi zijn studenten en flexmedewerkers onmisbaar geworden.

In deze sessie legt Hannah Schiltz, barista en zaakvoerster van Caffe Mundi uit hoe ze met Strobbo werkt om al haar flexibel personeel niet alleen in te plannen, maar ook uit te betalen.

Schrijf je hier (kosteloos) in voor het event (WACHTLIJST)

UPDATE 5/9/2023. Het evenement is volzet. Je kan je wel nog inschrijven voor de wachtlijst. Van zodra er een plekje vrijkomt, nemen we contact met je op.