Personeelsplanning

Plan je teams in functie van hun beschikbaarheid. Stuur de open werktijden uit per e-mail/sms en zie meteen wie hun werktijden goed- of afkeurt. Na afkeuring kan de werktijd automatisch naar een andere werknemer gestuurd worden.
Personeelsplanning op maat gemaakt voor flexibele werkkrachten.

Interactief via app

Je personeel wordt verwittigd via mail/sms wanneer ze nieuwe werktijden gekregen hebben in het systeem. Hierna kunnen ze meteen bevestigen of afkeuren waardoor discussies vermeden worden.

Open werktijden

Verstuur een werktijd naar al het gekwalificeerde en geselecteerde personeel. Wie het eerst reageert, mag komen werken. Ook erg handig wanneer je dringend iemand extra nodig hebt.

Productiviteit berekenen

Maak een optimale personeelsplanning aan de hand van de geschatte omzet van de dag. De omzet geschiedenis kan opgehaald worden uit het systeem of uit je kassa, zodat wij een gedetailleerde planningsoptimalisatie kunnen voorstellen.

Verschillende weergaven

Kies de planning view die het beste bij je behoefte past.
Weekplanning, dagplanning of eventplanning.

Automatische planning

Maak een optimale personeelsplanning op basis van het geschatte verloop van de dag. De software berekent de kosten per uur en per type contract. Laat de tool zelf een optimalisatie van de planning voorstellen volgens je omzet.

Heb je een vraag?
Wij helpen je graag!