Strobbo wint Technology Innovation Award op Horeca Expo 2023

GOUD voor Strobbo! Strobbo heeft op de Horeca Expo 2023 met veel trots de Technology Innovation Award gewonnen met de AI-scheduling module. Exact tien jaar nadat Strobbo (destijds onder de benaming Online Werkrooster) de Baanbreker-award won, is het opnieuw in de prijzen gevallen. 🏆

> Tien jaar na eerste onderscheiding
> Op naar nog meer groei

De Technology award erkent de meest innovatieve producten en diensten die niet alleen vernieuwend zijn binnen de horecasector, maar ook praktische oplossingen bieden voor talloze horecazaken.

De AI-scheduling module van Strobbo heeft de jury overtuigd met zijn geavanceerde technologie en vermogen om de operationele efficiëntie in de horeca te verbeteren. Het houdt rekening met alles, van piekmomenten en weersomstandigheden tot omzetgegevens, personeelsbeschikbaarheid en specifieke vaardigheden. Resultaat? Niet alleen een soepelere planning, maar ook een flinke besparing voor horecaondernemingen. 💡💰

Tien jaar na eerste onderscheiding

Voor Nick Geys en Bert Neels, de gedreven oprichters van Strobbo, is deze prijs de kroon op het werk. Tien jaar geleden stelden ze op de Horeca Expo de eerste versie van de Online Werkrooster-applicatie voor. “Hiermee wonnen we direct de award voor beste nieuwe ICT-dienst, de Baanbreker-award”, legt Nick uit. “We tekenden er tegelijk ook onze eerste klanten. Het is fantastisch om exact tien jaar later een nieuwe award in de wacht te slepen.”

“Onze missie is altijd geweest om de dagelijkse operaties van horecaondernemingen te vereenvoudigen en te verbeteren,” zegt Bert. “Dat we met onze AI-scheduling module in de prijzen vallen in een tijd waarin de technologische vooruitgang razendsnel gaat, doet ons veel deugd.”

Op naar nog meer groei

Maar Strobbo blijft niet op zijn lauweren rusten. Met een groei van startup naar een team van 35 enthousiaste professionals, hebben Nick en Bert nog grotere plannen. “Deze erkenning geeft ons het vertrouwen om te blijven groeien en onze AI-scheduling module in nog meer horecazaken te implementeren. We zijn niet alleen klaar voor de toekomst; we willen die zelf vormgeven!”

“Om dat te realiseren, blijven we nieuwe talenten verwelkomen in ons team. Dus als je een passie hebt voor horecatechnologie, sluit je aan bij ons avontuur!” 🚀🌟

 

Wat houdt de Strobbo AI-scheduling module precies in?

 

Dankzij de AI-module van Strobbo kun je je planning automatisch invullen volgens de gewenste werktijden en de beschikbaarheid van je personeel. Zo ben je zeker van de meest optimale bezetting, zowel voor je planning als je personeelskost. Wil je weten wat de AI-module van Strobbo inhoudt en hoe deze tool jou kan helpen bij de opmaak van jouw personeelsplanning? Neem dan contact met ons op. Onze collega’s leggen het je graag uit in een korte demo.

PS: ben je nu een grote of kleine onderneming? De AI scheduling module kan een geweldige planningsassistent zijn voor iedere bedrijfsgrootte.

Vraag hier een korte demo over onze AI-planning aan

Heb je een vraag?
Wij helpen je graag!