Carrefour en Strobbo: een planning op rolletjes voor jouw winkelpersoneel

Als supermarktuitbater wil je zo weinig mogelijk tijd verliezen met de personeelsplanning of de verwerking van de lonen. Maar tegelijk wil je alles zo foutloos mogelijk aanpakken.

Strobbo is een alles-in-één oplossing voor vereenvoudigd personeels- en planningsbeheer in supermarkten. Strobbo bespaart tijd en minimaliseert fouten, waardoor jij je kan focussen op waar het écht om draait: je supermarktervaring optimaliseren en nog meer inzetten op het welzijn van je medewerkers.

Een greep uit enkele van onze retailklanten in België

Waarom Carrefour Rijkevorsel voor Strobbo heeft gekozen

Waarom moet jij voor Strobbo kiezen?

Moeiteloos personeel inplannen in jouw supermarkt

Maak je personeelsplanning moeiteloos op, waarbij je teams ingepland worden op basis van hun doorgegeven beschikbaarheden of open werktijden

Geen gedoe meer dus met Excel-files. Gedaan met fouten en tijdverlies. Strobbo zorgt ervoor dat iedere wijziging (vakantieaanvraag, ziekte, …) automatisch verwerkt wordt in je planning. Meer nog, met Strobbo plan je op basis van je voorspelde omzet in jouw Carrefour-winkel.

Eenvoudige tijdregistratie

Je winkelpersoneel kan eenvoudig en snel gewerkte uren registreren via het tijdregistratiesysteem. Dat kan zowel digitaal als via onze hardware tikklokken.

Je hebt altijd inzicht in gewerkte uren, overuren of pauzes, zodat je personeel correct en snel wordt uitbetaald.

Vergeet nooit meer een Dimona-aangifte

Geen zorgen meer over Dimona-aangiftes! Strobbo zet Dimona-aangiftes klaar wanneer je werktijden toewijst aan medewerkers. Van zodra iemand inklokt, verzendt Strobbo de Dimona-aangifte automatisch.

Wanneer er geen Dimona-aangifte is aangemaakt voor iemand die binnenkort begint te werken, verstuurt Strobbo een automatische melding. En bij afwezigheid krijg je een herinnering om de Dimona te annuleren. Kortom, geen fouten meer! En een vlekkeloze sociale inspectie.

Gekoppeld met alle sociale secretariaten in België

Strobbo koppelt met vrijwel elk sociaal secretariaat in België. Dankzij deze koppeling heb je geen zorgen meer over manueel werk en de bijhorende fouten. Stuur de gewerkte uren in één klik naar je sociaal secretariaat door voor een vlotte uitbetaling.

Meer nog, we koppelen ook met jouw interimkantoor

Dankzij de integratie met je interimkantoor wordt deze op de hoogte gebracht van de planning van je interimkrachten via mail bij het verzenden van je rooster. Je kan de prestaties van de interimkrachten apart exporteren. Het interimkantoor kan ook een login verkrijgen waarmee ze alle gegevens van de interimkrachten kunnen bekijken. Als kers op de taart synchroniseren we ook werknemers, contracten en prestaties.

En wat met vakantieaanvragen?

Verlofaanvragen en goedkeuringen beheer je eenvoudig met onze verlofmodule. Zo heb je altijd een optimale personeelsbezetting en voorkom onder- en overbezetting, cruciaal voor een soepel draaiende Carrefour-winkel. Onze tool zorgt voor duidelijke communicatie en een up-to-date overzicht van alle verlofaanvragen.

Rapportage: de kers op de taart

Gebruik je data om meer inzichten te creëren in je planning en omzet. Maak bijvoorbeeld dashboards van je rendabiliteit, productiviteit, ziekteverzuim en payroll. Of analyseer je personeelskost met je omzet. Verhoog zo snel je rendabiliteit en blijf de concurrentie bij dankzij deze inzichten.

Meer nog, je kan je inzichten gebruiken om te gaan forecasten. Zo kan je bijvoorbeeld je persooneelsplanning opmaken op basis van het aantal colli’s die binnenkomen. 

Wat als ... je voor Strobbo kiest?

Dan sta je er zeker niet alleen voor!

Bij Strobbo krijgen nieuwe klanten intensieve begeleiding. Die bestaat uit een één-op-één trainingstraject van 2 maanden, waarin we je de eerste basistrainingen geven, maar ook ondersteunen bij de eerste loonverwerking met Strobbo.

Ervaar je na het trainingstraject nog issues?

Niemand vindt het leuk om lang te moeten wachten op een antwoord. Wij ook niet. En daarom staan we je tijdens kantooruren binnen 2 minuten te woord. Zo heb je direct hulp wanneer je aan het plannen bent.

Waarom onze klanten overtuigd zijn?

Alle informatie die je winkelpersoneel nodig heeft direct in hun hand. Meteen via de app je werktijden bekijken, open aanvragen beantwoorden, je beschikbaarheid doorgeven en nog zo veel meer…

Heeft u een vraag?
We zijn hier om u te helpen!