Voorheen Onlinewerkrooster

Strobbo Inspiration Day

Strobbo verhuist! Op vrijdag 21 oktober vieren we de officiële opening van ons nieuwe kantoor in Lommel met de Strobbo Inspiration Day!

Dat kunnen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Niet alleen hebben we door de coronajaren veel van onze klanten niet meer fysiek kunnen ontmoeten, de stap naar een nieuw kantoor is voor Strobbo een flinke mijlpaal in onze (nog jonge) historie.

Naast een rondleiding in ons nieuwe kantoor, hebben we een uniek programma samengesteld op maat van de ondernemer waarbij we u met een pak inspiratie naar huis willen sturen.

De Strobbo Inspiration Day vindt plaats in het office center ‘Noordlink’ (Louis Pasteurstraat 21, 3920 Lommel) in zaal ‘The factory’ op de benedenverdieping.

Deelname is gratis. Ontdek hieronder het programma en schrijf je in!

Programma

TijdstipTopicSpreker
14u00Een merk starten en verkopen binnen het jaarDries Henau – Yuri Vandenbogaerde
15u00Strobbo Tips & Tricks (die je nog niet kent)Heline Brouwers
15u15AI-planning: automatisatie van werkplanningenWouter Moeys
15u30Strobbo roadmap: welke nieuwe features mag je binnenkort verwachten?Michael Voorhaen
15u45Pauze met rondleiding door het nieuwe kantoor 
16u15Panelgesprek ondernemen: ondernemen na corona, recruitment & daily operationsPanel
17u00Networking (met een hapje en een drankje) 
18u00Einde  

De sessies

14u00 – 15u00

Een merk starten en verkopen binnen het jaar: Dries Henau – Yuri Vandenbogaerde

Dries en Yuri zullen de geschiedenis ingaan als de mannen die hun volk op een aangename en leuke manier leerden wassen in hun WASBAR, een cross-over tussen wasserette en eetcafé. Later openden ze Chez Claire, een luxeketen waar alles draait rond een klassieker uit de patisserie: de eclair. Intussen zijn beide ketens verkocht en doen ‘de jongens’ wat ze het liefst doen: merkcampagnes uitdenken en marketingtrajecten uitstippelen.

Dries en Yuri staan voor een eigentijdse kijk op branding en marketing, twee mannen met een goede feeling voor wat er vandaag leeft en het lef om dat ook waar te maken. Twee mannen van wie iedereen iets kan leren. Het duo, dat ook privé als koppel door het leven gaat, schreef intussen ook een aantal praktische handboeken met tips en tricks, Trek je plan in 50 stappen, Hou je manieren in 50 stappen, Trek je plan op vakantie en Snel gefikst, een nieuwe huishoudbijbel.

15u00 – 15u15

Strobbo Tips & Tricks (die je nog niet kent) – Heline Brouwers

In deze sessie geeft Heline je een hele serie handige tips & tricks over Strobbo. Met enkele handige trucjes laat ze zien hoe je nog efficiënter met Strobbo kunt werken. Je mag een aantal insider tips verwachten, waarmee je direct aan de slag kunt.

15u15 – 15u30

AI-planning: automatisatie van werkplanningen – Wouter Moeys

Laat je planning automatisch invullen volgens de gewenste werktijden en de beschikbaarheid van je personeel. Zo ben je zeker van de meest optimale bezetting, zowel voor je planning als je personeelskost.  Wouter Moeys legt je uit hoe de AI-planning van Strobbo werkt.

15u30 – 15u45

Strobbo roadmap: welke nieuwe features mag je binnenkort verwachten? – Michael Voorhaen

Michael Voorhaen, Strobbo Product Owner, legt je uit welke nieuwigheden er bij Strobbo op de roadmap staan.

16u15 – 17u00

Panelgesprek ondernemen: ondernemen na corona, recruitment & daily operations

Tijdens het panelgesprek schuiven verschillende experts uit de horeca en retail bij elkaar aan tafel. We bespreken de topics die ondernemers vandaag de dag bezig houden: hoe zoek ik nieuwe mensen? Wat zijn de gevolgen van de coronacrisis op mijn onderneming? Hoe belangrijk is digitalisatie? Wat betekent duurzaam ondernemen voor mij? Het is een greep uit de vragen die aan bod zullen komen.

Het panel bestaat uit verschillende experts uit het vakgebied en wordt gemodereerd door Nick Geys, co-founder van Strobbo.

Deelnemers Panel

  • Peter Van Praet, Founder & Concept Guardian – BAVET
  • Katleen Penel, HR specialist – Bike Republic
  • Steven Zeeuw van der Laan, Entrepeneur – Van der Valk Luxembourg
  • Jerome Vandermeulen, Founder & CEO – Manhattan’s Burgers
  • Nick Geys, co-founder – Strobbo